SZOLGÁLTATÁSAINK

KERTGONDOZÁS

Alkalmi és rendszeres kertkarbantartás, elhanyagolt kert rendbetétele, amely magába foglalja többek között: fűnyírás, gyepesítés, sövénynyírás, metszés, gyomirtás, öntözés, avar összegyűjtés, ágak levágása (5 méterig), virágágyások telepítése, talaj javítása, gyepszellőztetés, esőcsatorna tisztítás, gallydarálás, kertberendezési tárgyak festése. Igény szerint egyéb felmerülő kerti munkálatok elvégzését is vállaljuk. 

TERVEZÉS ÉS ÜLTETÉS

A megrendelői igények és a szakmai szempontok együttes figyelembevételével történő kerttervezés.

A tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk a kertnek szánt funkció érvényesítésének, a meglévő növényzet felhasználásának és a funkcionális elemek megjelenítésének.

Stíluskert kialakítása

Gyógynövénykert-fűszerkert telepítése

Saját kert elindítása

NÖVÉNYDOKTOR SZOLGÁLTATÁS

Kiskertek növényvédelmi technológiájának kidolgozása, a tápanyag utánpótlás megtervezése ökológiai szempontok figyelembe vételével. A kiskerti termesztésben a minőséget helyezzük előtérbe, a nagyüzemi "mennyiség orientált" szemlélettel szemben. A gyümölcsökben lévő kemikáliák szintjét igyekszünk minimálisra csökkenteni. A szaktanácsadás kiterjed az ok(ok) meghatározására, a védekezés lehetőségére, törekedve az ökológiailag növényvédelem használatára. 

Great Garden - Budapest - Balaton 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!